top of page

Itt a végleges őszi menetrend, rangadók tömkelegével és két előrehozott tavaszi fordulóval!

Véglegessé vált az NB III és a MOL Magyar Kupa őszi menetrendje. A mostani hétvégén az Érdi VSE ellen kezdünk hazai pályán, aztán kupaszombat jön Óbudán. Továbbjutásunk esetén még két hétvégét is a MOL Magyar Kupa "hajszolásával" tölthetünk, ekkor nem lesz bajnoki forduló sem, annak érdekében, hogy a kiscsapatok számára is valódi ünnep lehessen minden kupamérkőzés.

A második és a harmadik fordulóban Újpestre, illetve Dorogra látogatunk, az egyetlen augusztusi hazai bajnokinkat 18-án a Gyirmót II. ellen vívjuk. Nehéz könnyű periódust felfedezni a sorsolásban, hiszen rengeteg erős ellenfelünk lesz, így talán a szeptember hónap első 3 hete nevezhető valamivel könnyebbnek.

Érdekesség, hogy az eredetileg szeptember 8-ra tervezett balatonfüredi találkozóra 11-én szerdán kerül sor, a házigazdák kérésére, 7-én megrendezésre kerülő centenáriumi gálameccsük miatt, kérésüket sportszerűen elfogadtuk.

Aztán szeptember végén és októberben jön egy III. kerület-Budaörs-Veszprém hármas sorozat, majd novemberben a Mosonmagyaróvár-Puskás-Érd-Újpest kvartettel zárunk. Utóbbi kettő már előre hozott tavaszi forduló lesz. Egy biztos: izgalmas ősznek nézünk elébe.

Comments


bottom of page